Longkou Fushi Packing Machinery Co., Ltd, u themelua në vitin 1994, filloi me prodhimin e makinerive rrjetë me shkumë PE dhe makinerive të klasifikimit të frutave, tani ka zhvilluar makineri të çertifikuara CE, Makineri Formuese me vakum, Pastrim Frutash, Makinë Depilimi dhe Klasifikimi, Shkumë PS/EPE Extru. Linja, linja e nxjerrjes së rrjetës me shkumë EPE, Linja e nxjerrjes së fletës së shkumës me kapak PE/PS, linja e riciklimit dhe peletimit PE/PS, totalisht më shumë se 20 lloje makinerish, të cilat përdoren gjerësisht në fushën e prodhimit dhe përpunimit të frutave, paketimin e mobiljeve, ushqimin, aparatet mjekësore dhe farmaceutike , elektron, arti dhe artizanat, industritë e ndërtimit, etj.

WhatsApp Online Chat!