Longkou Fushi Packing Machinery Co., Ltd е основана во 1994 година, започна со изработка на машина за мрежа за пена од PE и машина за оценување овошје, сега има развиено пластична екструзија машини со сертификат за CE, машина за формирање на вакуум, чистење на овошје, машина за депилација и оценување, PS/EPE пена Extru. Линија, линија за нето истиснување на пена EPE, линија за истиснување на пена за покривање на капа, PE/PS линија за рециклирање и пелети, целосно повеќе од 20 видови машини, кои се широко користени во областа на производство и преработка на овошје, пакување мебел, храна, медицински апарати и фармацевтски производи , електрони, уметности и занаети, градежна индустрија итн.

на
WhatsApp онлајн разговор!