Babagan awake dhewe

pabrik History

Longkou Fushi Packing Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1994, miwiti karo nggawe mesin net umpluk PE lan woh mesin tingkatan, saiki wis dikembangaké CE certified Plastic Extrusion Machinery, Vacuum mbentuk Machine, Woh-wohan Cleaning, waxing & Grading Machine, PS / Epe umpluk Sheet Extrusion Line, Epe umpluk Net Extrusion Line, PE Cap Liner Whitening Sheet Extrusion Line, PE / PS Recycling lan Pelleting Line, babar blas luwih saka 20 jinis mesin, kang digunakake digunakake ing kothak woh-wohan nggawe & Processing, packing Furnitur, pangan, apparatus medical & pharmaceutical , elektron, seni & Kerajinan, industri construction, etc.

We iku siji saka manufaktur anjog saka bahan diinget lan mesin sing gegandhengan. Sak nembelas taun pembangunan, kita Highly experienced ing Manufaktur machinery. Kanthi nuduhake pasar ngembangaken cepet taun sawisé taun, dodolan produk kita saya tambah. Kinerja mesin kita tansah ing panggonan leading dibandhingake karo produk padha ing pasar gumantung ing kualitas lan regane.
Gumantung ing kualitas dhuwur lan layanan sawise-sales banget, kita perusahaan seneng reputasi antarane kita pelanggan. Produk sing sade uga ing luwih saka 20 provinsi ing China, lan uga dièkspor menyang sawetara negara lan kecamatan. Dodolan layanan sawise-banget kita tansah bisa njamin technical support biasa kanggo kita pelanggan. We are pleased kanggo welcome kanca domestik lan jaban rangkah kanggo ngunjungi kita lan kerjo bareng karo kita.

Lintas

We dumunung ing Longkou City, Langkawi Shandong, China. Lalu lintas banget trep, kang mung 45mins adoh saka Bandar Udara Internasional Langkawi Penglai dening mobil, lan 1.5h saka Langkawi stasiun sepur-laju. Lan jejer menyang pelabuhan Qingdao.

Certificates

Kita pitados bilih kabeh sukses pabrik kita langsung related kanggo kualitas mesin kita nggawe. Wiwit madeg, kita perusahaan sing adhering prinsip customer pisanan lan kualitas pisanan, nyediakake kedhaftar karo produk-kelas kapisan, lan netepake sales swara, mining, sawise-sales Manajemen, kanggo mesthekake yen saben customer ing wektu cedhak wektu kanggo seneng wis dodolan, dodolan, layanan kita paling lengkap lan paling profesional sawise-sales. ukuran kita pabrik wis dikembangaké ajeg, lan liwati ISO9001: 2000 sertifikat sistem kualitas, sertifikat CE, BV lan SGS sertifikat, peralatan wis digunakake dikenali ing industri.
z
cf
ttz3
ZD
iso1
ce3
ce4
ce5

fabricating machinery

Kita saged pembangunan lan prodhuksi macem-macem jinis baris produksi PS umpluk wadhah pangan, robot model lengen mbentuk vakum nglereni mesin numpuk lan cetakan. We offer Kapabilitas Manufaktur paling majeng kasedhiya, kalebu produksi selaras lan mesin.

Fabricating machinery punika lifeblood saka pabrik produksi. We terus kanggo introduce peralatan Processing dhuwur-mburi, performs Processing cedhak-sampurna ing sesuai karo proses produksi Highly mupangati, lan migunakake nglereni-pinggiran peralatan pengawasan kanggo nindakake pemriksaan kaku ing kabeh pituduh lan ing proses kabeh, njupuk kualitas produk. Kualitas linuwih nuduhake tingkat internasional prodhuk.

yy1df
ZL
xj
U21
y5
XCD


WhatsApp Online Chat !