Mesin Pipa Busa EPE - Packing Cina Longkou Fushi

Mesin Pipa Busa EPE

Pondok Description:

Tabung busa EPE / rod mesin ékstrusi ieu tiasa ngahasilkeun
tabung
sarung tabung AC, mie kolam renang, cocooan cocooan, sareng sanésna kusabab saé na
élastisitas sareng pelestarian panas.


jéntré produk

1.jpg

Spésifikasi utama: Infobox:

ba

 

Catetan: Data anu parantos didadarkeun di luhur ngan ukur pikeun rujukan anjeun sareng kami tetep ngagaduhan hak pikeun
modifikasi komponén sareng struktur mesin. Eusi anu aya hubunganana sareng pameser
alat kedah tunduk kana kontrak.

 

 

.jpg

 

Diadegkeun dina 1994, Longkou Fushi Packing Machines Co., Ltd parantos ngembangkeun CE Certified Plastik Extrusion Machines, Vacuum Forming Machine, Fruits Membersih, Waxing & Grading Machine, PS / EPE foam Sheet Extrusion Line, EPE foam Net Extrusion Line, XPS Foam Board Extrusion Line, PE Cap Liner Foam Sheet Extrusion Line, PE / PS Recycling and Pelletizing Line, totalna langkung ti 20 jinis mesin, anu seueur dianggo dina bidang pembuatan bubuahan & pamrosésan, pakakas mébel, tuangeun, aparat médis & farmasi, éléktron, seni & karajinan, industri konstruksi, jsb.

 

Kami salah sahiji pabrik ngarah bahan packing tur mesin patali. Salila genep belas taun ngembangkeun, kami kacida ngalaman di manufaktur mesin. Jeung pangsa pasar ngembangna gancang sataun sanggeus sataun, anu jualan produk urang anu progressively ngaronjatna. Kinerja mesin kami sok dina tempat ngarah dibandingkeun jeung produk anu sarua di pasar gumantung kualitas sarta harga.

Gumantung kana kualitas produk tinggi na jasa saatos-jualan alus teuing, parusahaan urang enjoys reputasi hébat diantara para nasabah urang. Produk nu ngajual oge di leuwih ti 20 propinsi di Cina, sarta ogé diékspor ka sababaraha nagara jeung distrik. Jasa jualan sanggeus-alus teuing kami salawasna bisa ngajamin rojongan teknis biasa ka konsumén urang.

Urang pleased ngabagéakeun babaturan domestik jeung luar negeri pikeun didatangan kami sarta cooperate kalawan kami.

HTB1tk_FSpXXXXX2XVXXq6xXFXXXr

 .jpg

管

 

Bungkusan & Pengiriman

3.jpg

Rincian kemasan: standar ékspor pengepakan
Detil Pangiriman: dikirimkeun dina 35 dinten saatos mayar
HTB1UwjVSpXXXXX1XpXXq6xXFXXXf

certifications

5.jpg

HTB1PvzDigLD8KJjSszeq6yGRpXa1

 

Jasa Urang

 6.jpg

1.Longkou Fushi Packing Machines Co., Ltd parantos ngembangkeun CE Certified Plastik Extrusion Machines, Vacuum Forming Machine, Fruits Membersih, Waxing & Grading Machine, PS / EPE foam Sheet Extrusion Line, EPE foam Net Extrusion Line, XPS Foam Board Extrusion Line, PE Cap Liner Foam Sheet Extrusion Line, PE / PS Recycling and Pelletizing Line, totalna langkung ti 20 jinis mesin, anu seueur dianggo dina bidang pembuatan bubuahan & pamrosésan, pakakas mébel, tuangeun, aparat médis & farmasi, éléktron, seni & karajinan, industri konstruksi, jst.

2. Sistem kontrol kualitas ketat.

3. waktos lead langkung gancang tibatan pesaing kami.

4. kualitas alus teuing ku harga lumrah.

5. Data téknis pangrojong téknis anu kuat, gambar, jsb.

6. Solusi kabel pikeun sarat khusus anjeun.

 

 

 

FAQ

 Q: Naha kuring milih perusahaan anjeun?
A: 1) Kami salah sahiji pabrik ngarah bahan pengepakan sareng mesin anu aya hubunganana.
2) Perusahaan kami dipanggihan dina 1994, gaduh langkung ti 20 taun kalayan pangalaman anu kuat sareng téhnik anu maju
3) Kualitas Pangsaéna & Pangalusna Pelayanan kalayan harga Kompetitif. Jaminan 1 taun sareng perawatan lifetius
4) Kami gaduh sertipikat CE sareng sertipikat ISO 9001.
5) Kami gaduh tim téknis Profesional, sareng bakal nyayogikeun jasa 24 jam

Q: Sabaraha lami jaminan mesin? Dimana urang tiasa mésér bagian-bagianna saatos jaminan?
A: Garansi na 1 taun. Kami bakal ngepak suku cadang anu cekap pikeun tiap mesin pikeun ngadukung jaminan urang, sareng upami bagian-bagianna rusak ku garansi, kami bakal ngiringan suku cadang énggal sacara gratis ku udara. Sareng tim téknis profésional kami tiasa nawiskeun dukungan jarak jauh pikeun ngalatih sareng méréskeun masalah pikeun anjeun.
Bagéan utama urang sadayana nganggo mérek terkenal di dunya, sapertos Sieusns, Mitsubishi, ABB, Schneider sareng sajabana anu gampang dibeli ku custousr. Sareng bagian anu didamel khusus, kami bakal ngajual anjeun ku harga biaya.

Q: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?
A: Pabrik kami perenahna di kota Longkou, propinsi Shandong, anjeun tiasa ngapung ka Bandara Internasional Yantai Penglai. Nalika anjeun mastikeun nomer hiber sareng tius, punten wartoskeun ka kami maka kami bakal ngajemput anjeun di Bandara.
Alamat jéntré kami nyaéta:

Langao Industrial Parabot, Longkou Kota, Propinsi Shandong, Cina
Longkou Fushi Packing Machines Co., LTD.
Kode pos: 265709

P: Naon anu kuring kedah siapkeun kecuali bahan baku?
A: Anjeun kedah nyiapkeun lokakarya, sistem cai tiis, kakuatan, hawa kompresor.

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!