wartos

  • Longkou Fushi Packing Machines Co., LTD.  Parantos ngiringan InterPlas Thailand

    Longkou Fushi Packing Machines Co., LTD. Parantos ngiringan InterPlas Thailand

    Pameran 2019 hasil di Bangkok ti tanggal 19 Juni dugi ka 22 Juni 2019. "InterPlas Thailand 2019" mangrupikeun platform sumber mandeg anu anjeun badé tandaan almenak anjeun. Ti citakan suntikan éfisién, niupan, ékstrusi pikeun daur ulang pikeun sababaraha aplikasi ti otomotif, éléktronika, pa ...
    Maca deui
  • Kami ngiringan paméran Chinaplas 2019 ti 21 Méi dugi ka 24 Méi di Guangzhou

    Kami ngiringan paméran Chinaplas 2019 ti 21 Méi dugi ka 24 Méi di Guangzhou

    "CHINAPLAS" parantos ngembang di industri plastik sareng karét Cina langkung ti 30 taun. Éta parantos ngembangkeun janten paméran industri karét sareng plastik pangageungna di Asia sareng ngagaduhan peran positip dina pamekaran industri karét sareng plastik Cina. Dina pres ...
    Maca deui
  • Perhatosan Liburan Festival Spring China

    Perhatosan Liburan Festival Spring China

    Konsumén anu dipikacinta: Halo sadayana! Sadayana padamelan Longkou Fushi hatur nuhun pikeun tetep merhatoskeun sareng ngadukung. Bewara tina liburan Festival Spring 2019 sapertos kieu: Periode liburan: 1 Pébruari 2019 dugi ka 10 Pébruari 2019 (padamelan normal mimitian ti 10 Pébruari.) Dina raraga mastikeun beus lancar ...
    Maca deui
  • 1st Méi, 2011, Cina diangkat dina larangan busa tableware

    1st Méi, 2011, Cina diangkat dina larangan busa tableware

    Pikeun warga dilahirkeun saméméh taun 1990-an, anu tableware busa téh dalit, tapi masakan béas anu leupas. Sanajan kitu, obyék kudu tibalik. Kusabab non-degradability anak, loba "polusi bodas" geus aroused patalina jeung masalah tina sakabeh masarakat. Eta geus ngalarang fro ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina panangan mékanis mesin ngabentuk

    Kaunggulan tina panangan mékanis mesin ngabentuk

    Advantages of mechanical arm forming machine Forming area is bigger. Effective forming area is 1100×1400mm,is 1.4 times larger than traditional machine,it can be arranged more boxes. Assume that the traditional model of mould can arrange 20 boxes, 28 boxes mechanical model of mould can be arr...
    Maca deui
  • Sarat jeung Kaayaan Adat istiadat anyar!  Parobahan Aturan manifest on Impor & Ékspor!

    Sarat jeung Kaayaan Adat istiadat anyar! Parobahan Aturan manifest on Impor & Ékspor!

    China Customs has released Order No.56 to adjust inbound manifest rule which is to take effect on 1th June,2018. Some adjustments are made on the outbound pre-manifest,for example: 1.The complete and accurate cargo information must be submitted to China Customs electronically 24 hours prior to l...
    Maca deui
  • Pelanggan Bangladés Siga Fushi Food Container Line

    Pelanggan Bangladés Siga Fushi Food Container Line

    Bangladesh customer big ps foam food container production line installation successfully in January 2018.
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!