Sarat jeung Kaayaan Adat istiadat anyar! Parobahan Aturan manifest on Impor & Ékspor!

Cina Adat istiadat geus ngarilis Orde No.56 nyaluyukeun aturan manifest inbound nu mawa pangaruh kana 1th Juni, 2018.

z

Sababaraha pangaluyuan dijieun dina outbound pre-manifest, contona:

1.The ngalengkepan sarta informasi kargo akurat kudu nyerah ka Cina Adat istiadat sacara éléktronik 24 jam saméméh loading on wadah dewan sailing ka / via / kaluar ti palabuhan Cina.

2.Shipper urang ID pajeg, jumlah kontak shipper urang, ngaran parusahaan consignee urang salaku data utama dina pre-manifest anu disaluyukeun janten widang wajib.

3.All komoditi handapeun tagihan tina lading kudu dinyatakeun dina manifest tuntas sarta akurat. Cina Adat istiadat bakal nerapkeun Manajemén Daptar négatif dina komoditi nyatakeun. Sagala di-conformity kana pangaturan Adat istiadat bakal ditampik

Loba pausahaan pengiriman barang geus dikaluarkeun announcements patali ogé. Na konsumén diwajibkeun nyadiakeun parentah pengiriman barang akurat tur lengkep méméh dokuméntasi waktos cut-off jadi diterbitkeun dina situs web pausahaan pengiriman barang '. 

parobahan Naon bakal adjustment ieu mawa ngeunaan? 

Sedengkeun pikeun kargo diimpor ka Cina daratan atawa transited ngaliwatan Cina daratan, data manifest lengkep jeung akurat ngeunaan kargo nu kudu dikirim ka Cina Adat istiadat via data éléktronik 24 jam saméméh kiriman, 1st Juni, 2018.

Naon harti data manifest lengkep jeung akurat?

Ngaran sadaya cargos handapeun bil tina lading bakal jelas jeung tuntas ngadéklarasikeun on manifest, sarta barang data pikeun adjustment tina manifest anyar di antarana:

1.USCC of consignor nu

2.Phone Jumlah consignor 

3.Enterprise Code of shipper nu

4.Name of consignee (atawa nulis handap "Ka urutan" dina kaayaan husus)

5.USCC of consignee nu (Mun consignee nyaeta "Ka urutan", lajeng USCC teu diperlukeun)

Jumlah 6.Phone of consignee (Mun consignee nyaeta "Ka urutan", lajeng ngahubungan informasi teu diperlukeun)

7.Name of consignor (atawa nulis handap "kana tatanan" dina kaayaan husus)

8.Enterprise Code of consignee nu

9.USCC tina ngabéjaan pihak anu diperlukeun upami consignee nyaeta "kana tatanan".

Jumlah 10.Phone sahiji pihak ngabéjaan anu diperlukeun upami consignee nyaeta "kana tatanan"

Baris nu pelanggaran dina Fling manifest dihukum?

 Pinalti ordinance geus ngadegkeun ku Adat istiadat sareng hal ka palanggaran di filing manifest. Nami ordinance nyaeta "The Palaksanaan ordinance of Hukuman administratif adat ti Républik Rahayat Cina", nu ieu dikaluarkeun sarta jadi éféktif dina 2004.

Teu prosedur ngakibatkeun panyingkepan inpormasi nu klien '?

Prosedur of adjustment manifest anyar teu ngakibatkeun panyingkepan inpormasi sénsitip bisnis klien '. 

Sénsitip item data ditambahkeun kana manifest (iwal nami consignee kana) wajib teu ditémbongkeun dina bil tina lading dikaluarkeun ku pamawa nu. Saatos manifest ka ieu dikirim ka adat, staf adat kudu ngajaga Rahasia dagang na Rahasia relevan pikeun gawé adat luyu jeung hukum.

The 1st Juni nyaéta di sabudeureun juru, guna mastikeun barang ngaliwat adat mulus, mangga nengetan pendaptaran ti manifest anyar, sarta tetep barang ti keur ditahan!

 

 


Pos waktos: Jul-12-2018

WhatsApp Online Chat !