1st Méi, 2011, Cina diangkat dina larangan busa tableware

Pikeun warga dilahirkeun saméméh taun 1990-an, anu tableware busa téh dalit, tapi masakan béas anu leupas. Sanajan kitu, obyék kudu tibalik. Kusabab non-degradability anak, loba "polusi bodas" geus aroused patalina jeung masalah tina sakabeh masarakat. Eta geus ngalarang tina pamakéan dina karéta, kapal panumpang pengiriman barang sarta kapal wisata saprak mimiti. Saprak harita, tableware palastik busa geus ngaleungitkeun nasional pikeun 14 taun.
Dina 26 Pébruari taun ieu, Komisi Development sarta Reformasi Nasional dikaluarkeun No 21 Orde nu disaluyukeun sawaréh ti "Struktur Industrial adjustment hidayah Katalog (2011)", nu disposable tableware palastik busa ieu dikaluarkeun tina katalog produk ngaleungitkeun. Ieu ogé ngandung harti yén sanggeus 1 Mei taun ieu, kotak dahar beurang di foamed bakal sacara resmi "diangkat" na balik ka pasar.

Ngeunaan alesan pikeun ngangkat ban, nu NDRC teu ngadamel reply formal. Baé dina muatan tina produksi tableware busa disposable geus ngaduga yén konsumsi bahan baku pikeun buleud dahar beurang foamed téh ukur 1/4 anu buleud non-foamed dahar beurang. Sahingga produksi jeung diobral buleud dahar beurang foamed bisa ngurangan pamakéan énérgi, anu kamungkinan janten Salah sahiji alesan pikeun ngangkat tina larangan nu. Sarta kualitas masarakat téh loba nu leuwih luhur ti méméh, sarta discarding nu ayeuna greatly ngurangan. masakan Foamed oge recyclable.

FAQ
1. Nyaeta tableware foamed ngabahayakeun pikeun awak manusa?
Dong Jinshi, Sekretaris Jéndral tina Asosiasi bungkusan dahareun Cibeureum, wangsit yén pangan Kasalametan Institute tina Center Cina keur Control Kasakit jeung Pencegahan geus dilakukeun tés karacunan luyu jeung standar nasional relevan. Pamakéan tableware foamed di lingkungan hirup normal nyaeta aman.
2. Dupi foaming tableware ngahasilkeun elemen toksik dina 65 ° C?
Cao Yu, wakil ketua eksekutif Cina Association Plastics, ngomong yén masalah ngaleupaskeun monomér styrene di disposable tableware palastik busa dina 65 ° C atanapi luhur nyaeta unfounded, sabab hawa depolymerization perlu jadi saluhur 280 ° C atawa saluhureuna. Hawa nu ogé perlu 110 ° C pikeun 120 ° C. The Cina Association Plastics ogé ngomong yén kotak busa dahar beurang disposable mangrupakeun produk héjo.

Pelanggan domestik pangageungna kami di Nantong City, propinsi Jiangsu, anu caket beus Shanghai 2.5h. Pelanggan ieu mésér tilu sét panangan vakum modél panangan robot otomatis ngabentuk motong stacking sareng mesin stacking on-line dina 5 taun ka pengker. Kami ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang ka aranjeunna ningali pabrik ngaji. Sareng kontak kami sateuacanna, kami bakal ngatur perjalanan. Surélék: fushi04@foamextruder.cn. 


Pos waktos: Jul-16-2018

WhatsApp Online Chat!