Kaunggulan tina panangan mékanis mesin ngabentuk

zx

A dvantages tina panangan mékanis  mesin ngabentuk

  1. Ngabentuk aréa nyaéta leuwih badag. aréa ngabentuk mujarab nyaeta 1100 × 1400mm, nyaéta 1.4 kali leuwih badag batan mesin tradisional, éta bisa disusun buleud leuwih. Nganggap yén modél tradisional kapang bisa ngatur 20 buleud, 28 buleud kuantum kapang bisa diatur.
  2. speed produksi nyaeta gancang. kotak manaskeun misahkeun kana tilu bagian, speed motong hidrolik téh gancang, sarta make leungeun mékanis ngabandungan produk, sadaya padika di luhur ngurangan waktu kerja sakabeh.

⑴ kotak Élmu sarta total panjang nyaeta 4.4m, rélatif manjangkeun waktos panas, Ngahindarkeun leuwih suhu luhur ngalembereh lambar éta, dina waktos anu sareng nyieun pangaruh foaming sekundér hadé.

⑵ hidrolik silinder anu leuwih badag. Modél Tradisional hidrolik bore silinder anu 160mm, bari mékanis model urang téh 220mm, wewengkon kontak ningkatkeun 1 waktos, tekanan dina Unit aréa nurun, ku kituna manjangkeun hirup na. Samentara éta, dampak dina sirkuit hidrolik na panurunan klep solenoid, manjangkeun hirup maranéhna teuing.

⑶ Mechanical produk panangan tumpukan dina dua sisi, nu ngahemat waktos kaluaran conveyor sabuk modél tradisional urang, ningkatkeun laju produksi on kuma.

Mékanis modél panangan speed produksi tiasa ngahontal 18-22cycles / mnt, unggal jam bisa ngahasilkeun 33000-37000pcs kotak dahar beurang. Bari speed produksi modél tradisional nyaéta 12-15cycles / mnt, nyaéta tiap jam bisa ngahasilkeun 12000-18000pcs, ukur kekecapan satengah sahiji modél panangan mékanis.

  1. Bahan ujung antara dua kotak dina kapang modél tradisional geus jadi tentang 2cm, bari dina modél panangan mékanis anyar teu leuwih 1cm. Ieu greatly ngurangan bahan runtah, nyieun produk nu leuwih rengse.
  2. Simpen Tamsyah, sareng ngurangan biaya. Dua model nganggo Tamsyah sarua, kudu 3 TKW / shift, jadi make model panangan mékanis anyar bisa ngurangan waragad produksi, sahingga leuwih untung.
  3. Nyedot tarik éta peti dahareun nepi. Komo peti teu sedot kaluar hasil, ieu moal mangaruhan move salajengna.
  4. aréa motong bisa mindahkeun: disetir ku motor, éta mangpaatna pikeun ngarobah éta molds tur tiasa nyimpen waktu ngarobah molds.
  5. eliminators éléktrostatik anu disetel dina motong aréa, jeung aréa gudang, eta bisa ngaleungitkeun statik dihasilkeun dina mangsa proses ngabentuk. Bisa yakin kasalametan producting.
  6. Rel pituduh dijieun tina stainless steel, leuwih awét ti pituduh rel aluminium

 


Pos waktos: Jul-12-2018

WhatsApp Online Chat !