Tentang Kami

pabrik Sajarah

Longkou Fushi paking mesin Co., Ltd diadegkeun dina 1994, mimitian ku nyieun mesin net busa pe jeung buah mesin grading, ayeuna geus dimekarkeun CE Certified Plastik Tonjolan mesin, vakum Ngabentuk Mesin, Buah beberesih, Waxing & grading Mesin, PS / EPE busa Lambaran Tonjolan garis, EPE busa Net Tonjolan garis, pe Cap Liner foam lambaran Tonjolan garis, pe / PS daur ulang na Pelleting garis, sagemblengna leuwih ti 20 rupa mesin, nu loba dipaké dina widang bungbuahan sahingga & processing, packing jati, kadaharan, aparatur médis & farmasi , éléktron, sarupa kitu & karajinan, industri konstruksi, jsb

Kami salah sahiji pabrik ngarah bahan packing tur mesin patali. Salila genep belas taun ngembangkeun, kami kacida ngalaman di manufaktur mesin. Jeung pangsa pasar ngembangna gancang sataun sanggeus sataun, anu jualan produk urang anu progressively ngaronjatna. Kinerja mesin kami sok dina tempat ngarah dibandingkeun jeung produk anu sarua di pasar gumantung kualitas sarta harga.
Gumantung kana kualitas produk tinggi na jasa saatos-jualan alus teuing, parusahaan urang enjoys reputasi hébat diantara para nasabah urang. Produk nu ngajual oge di leuwih ti 20 propinsi di Cina, sarta ogé diékspor ka sababaraha nagara jeung distrik. Jasa jualan sanggeus-alus teuing kami salawasna bisa ngajamin rojongan teknis biasa ka konsumén urang. Urang pleased ngabagéakeun babaturan domestik jeung luar negeri pikeun didatangan kami sarta cooperate kalawan kami.

lalar liwat

Urang aya di Longkou Kota, Propinsi Shandong, Cina. lalulintas kasebut pohara merenah, mangka ngan 45mins tebih ti Bandara Internasional Yantai Penglai ku mobil, sarta 1.5h ti Yantai stasiun rail-speed High. Jeung tepung wates jeung palabuan Qingdao.

sertipikat

Simkuring yakin yén sagala kasuksésan pabrik urang téh langsung patali jeung kualitas mesin kami nyieun. Kusabab diadegkeun, parusahaan urang nu adhering ka prinsip customer munggaran tur kualitas munggaran, nyadiakeun pamaké kalayan produk-kelas munggaran, sarta nyieun jualan sora, gudang, sanggeus-jualan manajemén, pikeun mastikeun yén unggal customer dina periode shortest waktu pikeun ngarasakeun pre-jualan, jualan, jasa kami paling lengkep jeung paling profésional sanggeus-jualan. Skala pabrik urang geus ngembangkeun steadily, sarta diliwatan ISO9001: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, sertifikasi CE, BV na SGS sertifikasi, alat-alat kami geus lega dipikawanoh di industri.
z
cf
ttz3
ZD
iso1
ce3
ce4
ce5

Fabricating mesin

Kami sanggup ngembangkeun sarta ngahasilkeun rupa béda tina garis produksi PS busa wadahna dahareun, robot model panangan vakum ngabentuk motong mesin stacking na molds. Urang nawiskeun kamampuhan manufaktur paling canggih sadia, kaasup produksi ngaropéa tur machining.

Fabricating mesin mangrupa urat nadi pabrik produksi. Urang terus ngenalkeun pakakas ngolah tinggi-tungtung, ngalakukeun pamrosésan deukeut-sampurna luyu jeung proses produksi kacida nguntungkeun, sarta migunakeun motong-ujung alat pamariksaan nedunan Citatah rigorous dina sakabéh arah na di sakabéh prosés, mastikeun kualitas produk. Kualitas reliabiliti ngagambarkeun tingkat internasional produk.

yy1df
zl
xj
u21
y5
xcd


WhatsApp Online Chat !