Avantazhet e krahu mekanik formimin e makinës

zx

Një dvantages e krahut mekanik  formimin aparat

  1. zonën e formuar është më e madhe. zona efektive formuar është 1100 × 1400mm, është 1.4 herë më të mëdha se makinë tradicionale, ajo mund të organizohet më shumë kuti. Supozojmë se modeli tradicional i myk mund të organizojmë 20 kuti, 28 kuti modeli mekanik e myk mund të organizohet.
  2. Shpejtësia e prodhimit është i shpejtë. kuti Heater ndarë në tri pjesë, shpejtësia hidraulike prerja është më e shpejtë, dhe të përdorin armët mekanike të thith produkte, të gjitha metodat e mësipërme të reduktuar tërë kohës së punës.

⑴ kuti Heating gjatësia e përgjithshme është 4.4 milion, relativisht të zgjatur kohën e ngrohjes, duke shmangur kalimin e temperaturë të lartë shkrihet fletë, në të njëjtën kohë duke e bërë efektin më të mirë dytësor shkumuar.

cilindër ⑵ hidraulike është më e madhe. Modeli tradicional hidraulike lindi cilindër është 160mm, ndërsa modeli mekanik-së është 220mm, zona e kontaktit rritjen 1 herë, presioni mbi zonën njësi ul, në mënyrë që të zgjasë jetën e saj. Ndërkohë, ndikimi në qark hidraulike dhe uljen solenoid valvula, të zgjatur jetën e tyre shumë.

⑶ mekanike krahun rafte e produkteve në të dy anët, të cilat kursejnë rrip transportieri kohën e prodhimit modelit tradicional së, të rritur shpejtësinë e prodhimit në tërësi.

Mekanike Modeli krah shpejtësia e prodhimit mund të arrijë 18-22cycles / min, çdo orë mund të prodhojë 33000-37000pcs kuti drekë. Ndërsa shpejtësia e prodhimit tradicional modeli është 12-15cycles / min, dmth çdo orë mund të prodhojë 12000-18000pcs, vetëm gjysma efikasitetin e modelit mekanike krah të.

  1. Materiali buzë mes të dy kuti në myk tradicionale modelit duhet të jetë rreth 2cm, ndërsa në modelin e ri krah mekanik nuk është e gjatë 1cm. Kjo në masë të madhe të zvogëlojë materiale mbeturinave, të bëjnë më shumë produkte të gatshme.
  2. Ruaj fuqi punëtore, dhe për të zvogëluar koston. Dy modele të përdorin të njëjtën fuqi punëtore, duhet 3 punëtorë / ndryshim, kështu që përdorin modelin e ri mekanike krah mund të zvogëlojë koston e prodhimit, duke e bërë më shumë fitim.
  3. Thith dhe tërheq enë të ushqimit up. Edhe kontejnerët nuk thithur me sukses, kjo nuk do të ndikojë në lëvizje tjetër.
  4. zonën e prerjes mund të lëvizë: shtyrë nga motor, ajo është e dobishme për ndryshimin e moulds dhe mund të kurseni kohën e ndryshimit të bukur.
  5. Eliminators elektrostatike janë të vendosur në zonë, dhe zona magazinimi prerjes, ajo mund të eliminojnë statike prodhuar gjatë procesit të formimit. Mund të sigurt sigurinë e producting.
  6. Binarët udhëzues janë bërë prej çeliku inox, më të qëndrueshme se binarët udhëzues alumini

 


Ora Post: Jul-12-2018

WhatsApp Online Chat !