Lajme

 • Makineri Paketimi Longkou Fushi Co, LTD. Ka marrë pjesë në InterPlas Thailand

  Makineri Paketimi Longkou Fushi Co, LTD. Ka marrë pjesë në InterPlas Thailand

  Ekspozita e vitit 2019 me sukses në Bangkok nga 19 qershor deri më 22 qershor 2019. "InterPlas Thailand 2019" është një platformë burimi me një ndalesë për të cilën do të dëshironi të shënoni kalendarin tuaj. Nga derdhja efikase e injeksionit, defektimi, nxjerrja deri te riciklimi për aplikime të ndryshme nga automotivi, elektronika, pa ...
  Lexo më shumë
 • Ne morëm pjesë në ekspozitën Chinaplas 2019 nga 21 maj deri më 24 maj në Guangzhou

  Ne morëm pjesë në ekspozitën Chinaplas 2019 nga 21 maj deri më 24 maj në Guangzhou

  "CHINAPLAS" është në rritje në industrinë e plastikës dhe gomës në Kinë për më shumë se 30 vjet. Hasshtë zhvilluar në ekspozitën më të madhe të industrisë së gomës dhe plastikës në Azi dhe ka luajtur një rol pozitiv në zhvillimin e industrisë së gomës dhe plastikës në Kinë. Në pres ...
  Lexo më shumë
 • Njoftimi për pushime i Festivalit pranveror të Kinës 2019

  Njoftimi për pushime i Festivalit pranveror të Kinës 2019

  Të nderuar blerës: Përshëndetje të gjithëve! Të gjithë stafet e Longkou Fushi ju falënderojnë për shqetësimet dhe mbështetjen tuaj të vazhdueshme. Njoftimi për festën e Festivalit të Pranverës 2019 është si më poshtë: Periudha e pushimeve: 1 shkurt 2019 deri më 10 shkurt 2019 (puna normale fillon nga 10 shkurt.) Në mënyrë që të sigurohet autobus i qetë ...
  Lexo më shumë
 • 1 Maj 2011, Kina hoqi ndalimin e takëm shkumë

  1 Maj 2011, Kina hoqi ndalimin e takëm shkumë

  Për qytetarët e lindur para 1990, takëm shkumë është i njohur, por enët oriz janë të pandashme. Megjithatë, objekti duhet të përmbyset. Për shkak të mos-degradability saj, një sasi e madhe e "ndotjes së bardhë" ka ngjallur shqetësimin e të gjithë shoqërisë. Ajo ka qenë e ndaluar fro ...
  Lexo më shumë
 • Avantazhet e krahu mekanik formimin e makinës

  Avantazhet e krahu mekanik formimin e makinës

  Advantages of mechanical arm forming machine Forming area is bigger. Effective forming area is 1100×1400mm,is 1.4 times larger than traditional machine,it can be arranged more boxes. Assume that the traditional model of mould can arrange 20 boxes, 28 boxes mechanical model of mould can be arr...
  Lexo më shumë
 • Politika e ri doganor! Ndryshimet dukshme Rregulli mbi Import & Export!

  Politika e ri doganor! Ndryshimet dukshme Rregulli mbi Import & Export!

  China Customs has released Order No.56 to adjust inbound manifest rule which is to take effect on 1th June,2018. Some adjustments are made on the outbound pre-manifest,for example: 1.The complete and accurate cargo information must be submitted to China Customs electronically 24 hours prior to l...
  Lexo më shumë
 • Konsumatori i Bangladeshit Ashtu si Fushi Food Container Line

  Konsumatori i Bangladeshit Ashtu si Fushi Food Container Line

  Bangladesh customer big ps foam food container production line installation successfully in January 2018.
  Lexo më shumë

WhatsApp Bisedë Online!