Mesin Pipa Busa EPE - Packing China Longkou Fushi

Mesin Pipa Busa EPE

Katrangan singkat:

Mesin ekstrusi tabung / batang EPE iki bisa ngasilake
tabung / pipa / batang / tongkat
selubung tabung kondisioner, mi kolam renang, pagar dolanan, lsp amarga apik busa,
elastisitas lan karakter pengawetan panas.


Detail produk

1.jpg

THE SPESIFIKASI MAIN TECHNICAL:

ba

 

Cathetan: Data sing kasebut ing ndhuwur mung kanggo referensi sampeyan lan kita duwe hak
modifikasi komponen lan struktur mesin. Konten sing gegandhengan karo
tuku peralatan kudu tundhuk kontrak.

 

 

.jpg

 

Diadegake ing taun 1994, Longkou Fushi Packing Machinary Co., Ltd wis ngembangake Mesin Ekstrusi Plastik bersertifikat CE, Mesin Pembentuk Vakum, Pembersih Woh-wohan, Mesin Waxing & Grading, PS / EPE Line Extrusion Sheet, EPE foam Extrusion Line, XPS Foam Board Extrusion Line, PE Cap Liner Foam Sheet Extrusion Line, PE / PS Recycling and Pelletizing Line, babar pisan luwih saka 20 jinis mesin, sing akeh digunakake ing bidhang produksi & pangolahan woh-wohan, pengepakan prabot, panganan, aparat medis & farmasi, elektron, seni & kerajinan, industri konstruksi, lsp.

 

We iku siji saka manufaktur anjog saka bahan diinget lan mesin sing gegandhengan. Sak nembelas taun pembangunan, kita Highly experienced ing Manufaktur machinery. Kanthi nuduhake pasar ngembangaken cepet taun sawisé taun, dodolan produk kita saya tambah. Kinerja mesin kita tansah ing panggonan leading dibandhingake karo produk padha ing pasar gumantung ing kualitas lan regane.

Gumantung ing kualitas dhuwur lan layanan sawise-sales banget, kita perusahaan seneng reputasi antarane kita pelanggan. Produk sing sade uga ing luwih saka 20 provinsi ing China, lan uga dièkspor menyang sawetara negara lan kecamatan. Dodolan layanan sawise-banget kita tansah bisa njamin technical support biasa kanggo kita pelanggan.

We are pleased kanggo welcome kanca domestik lan jaban rangkah kanggo ngunjungi kita lan kerjo bareng karo kita.

HTB1tk_FSpXXXXX2XVXXq6xXFXXXr

 .jpg

管

 

Kemasan & Pengiriman

3.jpg

Rincian Kemasan: Rincian
: dikirim 35 dina sawise mbayar
HTB1UwjVSpXXXXX1XpXXq6xXFXXXf

sertifikasi

5.jpg

HTB1PvzDigLD8KJjSszeq6yGRpXa1

 

Layanan Kita

 6.jpg

1.Longkou Fushi Packing Machinery Co., Ltd wis ngembangake Mesin Ekstrusi Plastik sing disertifikasi CE, Mesin Pembentuk Vakum, Pembersih Woh-wohan, Mesin Waxing & Grading, Garis Ekstrusi Lembar busa PS / EPE, Garis Ekstrusi Net EPE busa, Garis Ekstrusi Papan Foam XPS, Cap PE Liner Extrusion Sheet Foam Liner, PE / PS Recycling and Pelletizing Line, babar pisan luwih saka 20 jinis mesin, sing akeh digunakake ing bidhang produksi & pangolahan woh-wohan, pengepakan furnitur, panganan, aparat medis & farmasi, elektron, seni & kerajinan, industri konstruksi, lsp.

2. Sistem kontrol kualitas sing ketat.

3. Wektu luwih cepet tinimbang pesaing kita.

4. Kualitas apik kanthi rega sing cukup.

5. Dhukungan teknis dhukungan teknis data, gambar, lsp.

6. Solusi kabel kanggo syarat tartamtu sampeyan.

 

 

 

FAQ

 P: Napa aku milih perusahaan sampeyan?
A: 1) Kita minangka salah sawijining produsen bahan pengepakan lan mesin sing gegandhengan.
2) Perusahaan sing ditemokake ing taun 1994, duwe luwih saka 20 taun kanthi pengalaman sing kuat lan teknik canggih
3) Kualitas Terbaik & Layanan Paling apik kanthi rega Kompetitif. Jaminan 1 taun lan pangopènan umur
4) Kita duwe sertifikat CE lan sertifikat ISO 9001.
5) Kita duwe tim teknis Profesional, lan bakal nyuplai layanan 24 jam

P: Sepira suwene jaminan mesin kasebut? Ngendi kita bisa tuku komponen kasebut sawise dijamin?
A: Jaminan yaiku 1 taun. Kita bakal ngemas suku cadang sing cukup kanggo saben mesin kanggo ndhukung gurantee kita, lan yen komponen wis dijamin, kita bakal ngirim suku cadang anyar kanthi udhara kanthi gratis. Lan tim teknis profesi bisa menehi dhukungan adoh kanggo menehi instruksi lan ngrampungake masalah kanggo sampeyan.
Bagian utama sing kabeh nggunakake merek terkenal ing dunya, kayata Sieusns, Mitsubishi, ABB, Schneider lsp. Sing gampang dituku custousr. Lan bagean sing digawe khusus, kita bakal adol rega regane.

P: Pabrik sampeyan dununge? Kepiye carane bisa dolan mrana?
A: Pabrik kita dununge ing kutha Longkou, provinsi Shandong, sampeyan bisa mabur menyang Bandara Internasional Yantai Penglai. Yen sampeyan ngonfirmasi nomer penerbangan lan tius, wenehake yen bakal dijaluk sampeyan ing Bandara.
Alamat rinci kita yaiku:

Langao Industrial Zone, Longkou City, Langkawi Shandong, China
Longkou Fushi Packing Machinery Co., LTD.
Kode pos: 265709

P: Apa sing kudu disiapake kajaba bahan baku?
A: Sampeyan kudu nyiyapake lokakarya, sistem banyu adhem, listrik, udara kompresor.

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Ngobrol Online WhatsApp!