News Industry

  • 1st Mei, 2011, China ngangkat ban umpluk tableware

    1st Mei, 2011, China ngangkat ban umpluk tableware

    Kanggo warga lair sadurunge taun 1990-an, ing tableware umpluk menowo, nanging pasugatan beras dipisahaké. Nanging, obyek kudu ngowahi. Amarga saka non-degradability sawijining, jumlah gedhe saka "polusi putih" wis Taufik badhan saka masyarakat. Wis begalan fro ...
    Waca liyane
  • Kebijakan Customs New!  Kaca-kaca sing Aturan catetan ing Import & Export!

    Kebijakan Customs New! Kaca-kaca sing Aturan catetan ing Import & Export!

    China Customs has released Order No.56 to adjust inbound manifest rule which is to take effect on 1th June,2018. Some adjustments are made on the outbound pre-manifest,for example: 1.The complete and accurate cargo information must be submitted to China Customs electronically 24 hours prior to l...
    Waca liyane

WhatsApp Online Chat !