Kebijakan Customs New! Kaca-kaca sing Aturan catetan ing Import & Export!

China Customs wis dirilis Order No.56 kanggo nyetel aturan catetan mlebu kang kanggo ditrapake ing 1th Juni, 2018.

z

Sawetara pangaturan sing digawe ing outbound wis ngatingal, contone:

1.The ngrampungake lan informasi kargo akurat kudu diajukake kanggo China Customs elektronik 24 jam sadurunge kanggo loading ing prau Papan sailing kanggo / liwat / metu saka bandar Cina.

2.Shipper kang ID TAX, nomer kontak, tenun kang, jeneng perusahaan consignee kang minangka data utama ing pemandangan-catetan sing diatur dadi kothak prentah.

3.All komoditas ing tagihan saka Lading kudu ngumumaké ing catetan rampung lan kanthi. China Customs bakal ngleksanakake Management Dhaftar Negative ing komoditas ngumumaké. Sembarang ing-aturan kanggo angger-angger Customs dibenci

Akeh perusahaan kapal wis ditanggepi Announcements related uga. Lan pelanggan sing dibutuhaké kanggo nyedhiyani instruksi kapal akurat lan lengkap sadurunge dokumentasi wektu cut-off minangka diterbitake ing situs perusahaan kapal '. 

owah-owahan apa bakal imbuhan nggawa babagan? 

Minangka kanggo kargo diimpor menyang Tiongkok utawa transited liwat daratan Cina, ing data catetan lengkap lan akurat kargo kudu dikirim menyang China Customs liwat data elektronik 24 jam sadurunge pangiriman, 1st Juni, 2018.

Apa makna saka data catetan lengkap lan akurat?

Jeneng-jeneng saka kabeh cargos ing Bill saka Lading bakal cetha lan rampung ngumumaké ing catetan, lan item data kanggo imbuhan saka catetan anyar kalebu:

1.USCC saka consignor ing

2.Phone nomer consignor 

3.Enterprise Code of tenun ing

4.Name saka consignee (utawa nulis mudhun "Kanggo ORDER" ing kahanan tartamtu)

5.USCC saka consignee ing (Yen consignee punika "Kanggo supaya", banjur USCC ora dibutuhake)

nomer 6.Phone saka consignee (Yen consignee punika "Kanggo supaya", banjur informasi kontak ora dibutuhake)

7.Name saka consignor (utawa nulis mudhun "TO ORDER" ing kahanan tartamtu)

8.Enterprise Code of consignee ing

9.USCC saka ngabari pihak perlu yen consignee punika "MESEN".

nomer 10.Phone saka partai ngabari perlu yen consignee punika "MESEN"

Bakal Pelanggaran ing Fling Manifest kaukum?

 Paukuman aturan wis ditetepake dening Customs karo gati kanggo Pelanggaran ing key catetan. Jeneng aturan punika "The Implementasi Ordonansi paukuman Administratif ing Customs saka Republik Rakyat China", kang ditanggepi lan dadi efektif ing 2004.

Ora prosedur mimpin kanggo pambocoran informasi klien '?

Prosedur saka imbuhan catetan anyar ora mimpin kanggo pambocoran informasi sensitif bisnis klien '. 

Sensitif item data ditambahake menyang catetan (kajaba kanggo jeneng consignee ing) bakal ora ditampilake ing pegat Lading ditanggepi dening operator. Sawise terang wis dikirim menyang adat, Staff adat kudu ngreksa Rahasia perdagangan lan Rahasia cocog kanggo karya adat ing sesuai karo hukum.

1st Juni iku watara sudhut, supaya manawa barang mbukak liwat khusus lancar, mangga mbayar manungsa waé kanggo gratis saka catetan anyar, lan njaga barang-barang saka kang nahan!

 

 


Post wektu: Jul-12-2018

WhatsApp Online Chat !