Kaluwihan saka lengen mechanical mesin mbentuk

ZX

A dvantages saka lengen mechanical  mesin mbentuk

  1. Mbentuk wilayah ageng. area mbentuk efektif 1100 × 1400mm, punika 1.4 langkung ageng tinimbang machine tradisional, iku bisa disusun kothak liyane. Nganggep yen model tradisional saka jamur bisa ngatur 20 kothak, 28 kothak model mechanical saka jamur bisa disusun.
  2. kacepetan produksi cepet. kothak Heater misahake dadi telung bagean, kacepetan nglereni hydraulic luwih cepet, lan nggunakake tangan mechanical kanggo nyedhot produk, kabeh cara ing ndhuwur ngurangi wektu apa kabèh.

⑴ kothak Heating total dawa iku 4.4m, relatif ngluwihi wektu panas, Nyingkiri liwat suhu dhuwur nyawiji sheet, ing wektu sing padha nggawe efek foaming secondary luwih.

⑵ Hydraulic silinder ageng. model Traditional hydraulic bolongan silinder iku 160mm, nalika mechanical model iku 220mm, area kontak nambah 1 wektu, meksa ing unit area sudo, supaya ngluwihi urip. Sauntara kuwi, ing impact ing sirkuit hydraulic lan nyuda tutup Solenoid, umur sing banget.

⑶ Teknik produk lengen tumpukan ing loro-lorone, kang irit wektu output conveyor sabuk model tradisional kang, nambah kacepetan produksi ing kabèh.

Teknik model lengen kacepetan produksi bisa tekan 18-22cycles / min, saben jam bisa gawé 33000-37000pcs kothak nedha awan. Nalika kacepetan produksi model tradisional 12-15cycles / min, IE saben jam bisa gawé 12000-18000pcs, mung efficiency setengah saka model lengen mechanical.

  1. Materi pinggiran antarane loro kothak ing jamur model tradisional wis dadi bab 2cm, nalika ing model lengen mechanical anyar ora liwat 1cm. Iki nemen ngurangi bahan sampah, nggawe produk liyane rampung.
  2. Simpen Cacahing anggota, lan ngurangi biaya. Loro model nggunakake Cacahing anggota padha, kudu 3 buruh / shift, supaya nggunakake model lengen mechanical anyar bisa ngurangi biaya produksi, nggawe maneh MediaWiki.
  3. Nyedhot lan narik kontaner pangan munggah. Malah kontaner ora di sedot metu kasil, iki ora bakal mengaruhi pamindhahan sabanjuré.
  4. area nglereni bisa mindhah: mimpin dening motor, iku ono gunane kanggo ngganti cetakan lan bisa nyimpen wektu ganti cetakan.
  5. eliminators elektrostatik sing disetel ing nglereni area, lan wilayah panyimpenan, iku bisa ngilangke statis diprodhuksi sak proses mbentuk. Uga manawa safety producting.
  6. Ril guide sing digawe saka stainless steel, luwih awet tinimbang guide ril aluminium

 


Post wektu: Jul-12-2018

WhatsApp Online Chat !