Warta

  • Longkou Fushi Packing Machinery Co., LTD.  Wis melu ing InterPlas Thailand

    Longkou Fushi Packing Machinery Co., LTD. Wis melu ing InterPlas Thailand

    Pameran 2019 kanthi sukses ing Bangkok wiwit tanggal 19 Juni nganti 22 Juni 2019. "InterPlas Thailand 2019" minangka platform sumber mandeg sing pengin ditandhani tanggalan. Saka cetakan injeksi sing efisien, tiupan, ekstrusi kanggo daur ulang kanggo macem-macem aplikasi saka otomotif, elektronik, pa ...
    Waca liyane
  • Kita melu pameran Chinaplas 2019 wiwit 21 Mei nganti 24 Mei ing Guangzhou

    Kita melu pameran Chinaplas 2019 wiwit 21 Mei nganti 24 Mei ing Guangzhou

    "CHINAPLAS" saya akeh tuwuh ing industri plastik lan karet China luwih saka 30 taun. Wis berkembang dadi pameran industri karet lan plastik paling gedhe ing Asia lan duwe peran positif ing pangembangan industri karet lan plastik China. Ing pres ...
    Waca liyane
  • Pemberitahuan Liburan Festival Musim Semi China 2019

    Pemberitahuan Liburan Festival Musim Semi China 2019

    Pelanggan sing dikasihi: Halo kabeh! Kabeh staf Longkou Fushi matur nuwun amarga sampeyan wis kuwatir lan dhukungan. Wara-wara preinan Festival Spring Spring kaya ing ngisor iki: Periode preinan: 1 Februari 2019 nganti 10 Februari 2019 (kerja normal diwiwiti tanggal 10 Februari.) Supaya bus ...
    Waca liyane
  • 1st Mei, 2011, China ngangkat ban umpluk tableware

    1st Mei, 2011, China ngangkat ban umpluk tableware

    Kanggo warga lair sadurunge taun 1990-an, ing tableware umpluk menowo, nanging pasugatan beras dipisahaké. Nanging, obyek kudu ngowahi. Amarga saka non-degradability sawijining, jumlah gedhe saka "polusi putih" wis Taufik badhan saka masyarakat. Wis begalan fro ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka lengen mechanical mesin mbentuk

    Kaluwihan saka lengen mechanical mesin mbentuk

    Advantages of mechanical arm forming machine Forming area is bigger. Effective forming area is 1100×1400mm,is 1.4 times larger than traditional machine,it can be arranged more boxes. Assume that the traditional model of mould can arrange 20 boxes, 28 boxes mechanical model of mould can be arr...
    Waca liyane
  • Kebijakan Customs New!  Kaca-kaca sing Aturan catetan ing Import & Export!

    Kebijakan Customs New! Kaca-kaca sing Aturan catetan ing Import & Export!

    China Customs has released Order No.56 to adjust inbound manifest rule which is to take effect on 1th June,2018. Some adjustments are made on the outbound pre-manifest,for example: 1.The complete and accurate cargo information must be submitted to China Customs electronically 24 hours prior to l...
    Waca liyane
  • Pelanggan Bangladesh Kaya Fushi Food Container Line

    Pelanggan Bangladesh Kaya Fushi Food Container Line

    Bangladesh customer big ps foam food container production line installation successfully in January 2018.
    Waca liyane

Ngobrol Online WhatsApp!