• 3 (2)
  • 1 (13)
  • 2 (4)

Longkou Fushi paking mesin Co., Ltd diadegkeun dina 1994, mimitian ku nyieun mesin net busa pe jeung buah mesin grading, ayeuna geus dimekarkeun CE Certified Plastik Tonjolan mesin, vakum Ngabentuk Mesin, Buah beberesih, Waxing & grading Mesin, PS / EPE busa Lambaran Tonjolan garis, EPE busa Net Tonjolan garis, pe Cap Liner foam lambaran Tonjolan garis, pe / PS daur ulang na Pelleting garis, sagemblengna leuwih ti 20 rupa mesin, nu loba dipaké dina widang bungbuahan sahingga & processing, packing jati, kadaharan, aparatur médis & farmasi , éléktron, sarupa kitu & karajinan, industri konstruksi, jsb


.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}
WhatsApp Online Chat !