• 3 (2)
  • 1 (13)
  • 2 (4)

Longkou Fushi Packing Machinery Co., Ltd iki diadegaké ing taun 1994, miwiti karo nggawe mesin net umpluk PE lan woh mesin tingkatan, saiki wis dikembangaké CE certified Plastic Extrusion Machinery, Vacuum mbentuk Machine, Woh-wohan Cleaning, waxing & Grading Machine, PS / Epe umpluk Sheet Extrusion Line, Epe umpluk Net Extrusion Line, PE Cap Liner Whitening Sheet Extrusion Line, PE / PS Recycling lan Pelleting Line, babar blas luwih saka 20 jinis mesin, kang digunakake digunakake ing kothak woh-wohan nggawe & Processing, packing Furnitur, pangan, apparatus medical & pharmaceutical , elektron, seni & Kerajinan, industri construction, etc.


.mo_whatsapp{ display:block;} .pc_whatsapp{ display:none}
WhatsApp Online Chat !